Geurkaarsen

Geurkaarsen zijn kaarsen welke een heerlijke geur verspreiden door de kamer wanneer deze branden. Geurkaarsen zijn net zoals gewone kaarsen in verschillende kleuren en formaten te verkrijgen. Heet grootte verschil is dat geurkaarsen ook in zeer veel geuren te verkrijgen zijn. Hierbij kun je denken aan de volgende geuren:

Soft blanket
Beach walk
Blissful Autumn
Black Cherry
Mango Peach
Salsa Waikiki
Melon Sparkling
Lemon
roos
lavendelGeurkaarsen kun je dus in vrijwel elke denkbare geur krijgen. Wanneer je vlekken krijgt van het kaarsvet van een geurkaars dan kun je deze op de zelfde manier verwijderen als het kaarsvet van een normale kaars.

Geurkaarsen kopen

Geurkaarsen kun je zeer eenvoudig online doen. Wanneer je geurkaarsen op internet besteld heb je de keuze uit het grootse assortiment in geuren en kleuren en kun je ook nog eens profiteren van de meest scherpe prijzen. Lange levertijden is iets wat tot het verleden behoort. Wanneer je geurkaarsen op internet koopt worden deze vaak de volgende dag al geleverd! Wanneer je boven een bepaald bedrag een bestelling doet met geurkaarsen dan zal deze vaak gratis geleverd worden!

Geurkaarsen zelf maken

Je zal het misschien niet denken maar ook geurkaarsen zijn zelf te maken! Bij veel hobbyzaken is er etherische geurolie te koop. Door deze geurolie toe te voegen aan het vloeibare kaarsvet zal de geur goed opgenomen worden in de kaars. Hierbij is het belangrijk om ongeveer 10% van de geurolie toe te voegen om een geurkaars te krijgen welke heerlijk zal gaan ruiken wanneer deze aan staat!


Welke geurkaarsen passen het beste bij jou?

Voor iedereen is er wel een geurkaars welke goed bij je past. Houd je bijvoorbeeld meer van een zoete lucht of een hele frisse lucht? In alle geuren zijn kaarsen te verkrijgen dus dit moet geen enkel probleem vormen. Wij raden je aan om gewoon te experimenteren met geurkaarsen om zo de perfecte geur voor jezelf te vinden!